Geen clubavond op 14 september en andere mededelingen

07 september 2023 –

Beste Vrijpionnen,

Nu het nieuwe schaakseizoen weer van start is gegaan hierbij enkele mededelingen:

1. Op donderdag 14 september is er geen clubavond/schaakles/interne competitie in verband met kermis Voorhout!

2. Het eerste Grand Prix toernooi van de Leidse Schaakbond is op zaterdag 14 oktober in Alphen a/d Rijn. Uitnodiging volgt binnenkort. De data van andere toernooien en activiteiten (o.a. NK Snelschaak voor jeugd op 21 oktober) staan op onze website. De Grand Prix van Voorschoten stond initieel gepland voor september, maar wordt nu later in het seizoen ingepland op een nog te bepalen datum.

3. Bent u lid van Rabobank Bollenstreek? Dan kunt u deze maand onze vereniging steunen door te stemmen op De Vrijpionnen bij de Rabobank ClubSupport actie. Met de opbrengst willen we diverse nieuwe materialen aanschafen, zoals een extra demonstratiebord met magneten en schaakklokken.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Pieter de Koning

Secretaris jeugdschaakverenging De Vrijpionnen