Geen clubavond op 19 oktober en andere mededelingen

08 oktober 2023 – Beste Vrijpionnen,

1. Op donderdag 19 oktober is er geen clubavond in verband met de herfstvakantie.

2. Inventarisatie schaakles voor ouders: wilt u als ouder/verzorger van een jeugdlid van de Vrijpionnen graag de basisregels van het schaakspel leren of beter leren schaken? Als vereniging zijn we van plan om komende winter een reeks van 2-3 schaaklessen te organiseren voor ouders. In de Spelewey, op donderdag van 20.30-21.30u, op nog te bepalen data, geen kosten. Heeft u interesse om deel te nemen, mail dan aub even naar ondergetekende (secretaris@vrijpionnen.nl). 

3. De uitslagen en tussenstanden van de wekelijkse interne competities staan nu op onze nieuwe website (www.vrijpionnen.nl, onder competitie). De pionnencompetitie (Stap 1) zal binnenkort ook worden toegevoegd. We streven ernaar dit wekelijks te updaten. Zo kan u de schaak-verrichtingen van uw dochter/zoon goed volgen.

4. Save the date: het bestuur nodigt u uit voor de algemene jaarvergadering (ALV) van de Vrijpionnen op donderdag 16 november in de Spelewey. Inloop met thee/koffie om 20.45u, aanvang om 21.00u. De agenda en bijbehorende ALV documenten ontvangt u binnenkort.

5. De agenda voor het einde van het seizoen 2023/2024 is aangepast, dit omdat de Spelewey niet beschikbaar is op 6 juni vanwege de verkiezingen voor het Europees Parlement. We hebben besloten om de laatste clubavonden en afsluitende activiteiten allemaal een week op te schuiven. De nieuwe data: laatste reguliere clubavond op do 20 juni, examenavond op do 27 juni, filmavond op do 4 juli en clubkampioenschappen op zo 7 juli. Zie ook de bijgewerkte agenda op onze website.

Namens het bestuur en instructeurs,

Met vriendelijke groet,

Pieter de Koning

Secretaris Jeugdschaakvereniging De Vrijpionnen (Voorhout)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *