Stichting Kringloop Voorhout steunt De Vrijpionnen

Op donderdag 2 november werd jeugdschaakvereninging de Vrijpionnen aangenaam verrast. Een vertegenwoordiging van de stichting Kringloop in Voorhout bezocht de clubavond en overhandigde aan de voorzitter van de Vrijpionnen een cheque van maar liefst 520,- euro voor de aanschaf van nieuw materiaal. Met name de gebruikte schaakklokken zijn hard aan vervanging toe door het intensieve gebruik, en een dergelijk bedrag is voor een wat kleinere sportvereniging buitengewoon welkom. De nieuwe klokken zijn inmiddels besteld.

Wanneer u spullen over hebt, of juist wat spullen zoekt dan bent u van harte welkom bij de stichting Kringloop aan de Herenstraat. Wellicht vindt u er binnenkort wat oudere, maar nog bruikbare schaakklokken. Met uw bezoek steunt u de stichting wanneer u wat langs brengt, uzelf wanneer u iets zoekt en in beide gevallen indirect de goede doelen die door de stichting worden verrast. Of, om een schaakterm te gebruiken, voor iedereen “een voordelige ruil”!