Schaakagenda komende periode

9 december 2023. Onze schaakagenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:

1. Komende donderdag 14 december is de laatste clubavond voor de Kerstvakantie. Op donderdag 11 januari is de eerste clubavond van 2024. Op 21 en 28 december en 4 januari is er dus geen clubavond.

2. Op zaterdagmiddag 6 januari is de eerstvolgende Grand Prix (in Leiden), uitnodiging volgt komende week.

3. Op zondag 14 januari organiseert De Vrijpionnen haar jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi voor jeugdleden. Meer informatie volgt binnenkort.

4. Op donderdagavond 25 januari 2024 is er een examenavond (tijdens de reguliere clubavond) met externe examinator, speciaal voor leden die dan klaar zijn voor een her-examen en voor enkele zij-instromers (nieuwe leden met hogere leeftijd/niveau) om bijvoorbeeld Stap-1 examen te kunnen doen terwijl ze al in hogere groep zitten. De instructeurs zullen dit tijdig bespreken met de betreffende leden en in de maand vooraf ook een proef-examen afnemen. De meeste leden doen gewoon examen voor hun Stap aan het einde van het seizoen (27 juni) en krijgen op 25 januari reguliere les.

5. Save the date: Grand Prix in Voorhout op zaterdagmiddag 17 februari. Hopelijk doen er weer veel Vrijpionnen mee aan dit toernooi.