Uitnodiging: Grand Prix Philidor (Leiden) 6 januari 2024

14 december 2023 – In de bijlage (klik hier) de uitnodiging voor het derde Grand Prix toernooi van dit seizoen, op zaterdagmiddag 6 januari 2024 in Leiden. Aanmelden kan direct via het genoemde emailadres van de Leidse Schaakbond. Advies om je snel in te schrijven, voordat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Ook voor de kinderen in Stap 1 is dit een mooi toernooi om aan mee te doen.

Wat is een Grand Prix? Acht schaakverenigingen in de Leidse regio organiseren ieder jaarlijks een Grand Prix toernooi voor jeugdleden. Daarbij speel je op een middag zo’n 6-7 partijen tegen kinderen van andere verenigingen. Bij de indeling (meestal 12-16 groepen) wordt rekening gehouden met speelsterkte / rating / schaakdiploma’s. De planning van alle GPs LeiSB in 2023/2024 staat op de Vrijpionnen website onder Agenda. Save-the-date: de Grand Prix van De Vrijpionnen is op zaterdagmiddag 17 februari in Voorhout.