Uitnodiging: Nieuwjaarstoernooi De Vrijpionnen 14 januari 2024

Op zondag 14 januari organiseert de Vrijpionnen haar Nieuwjaarstoernooi. Het toernooi wordt gehouden in ons clubhuis, de Spelewey van 13:00 tot 17:00 uur. Naast alle “externe” toernooien van de Leidse Schaakbond (Grand Prixes, Persoonlijke Kampioenschappen) zijn er ieder jaar drie “interne” toernooien, waarvan het Nieuwjaarstoernooi het eerste is. De toegang tot de interne toernooien is gratis, maar je dient je wel aan te melden. Inschrijving staat uiteraard open voor alle Vrijpionnen, en hen die er over denken om lid te worden. Voor die laatste categorie geldt wel dat ze de basis schaakregels moeten kennen.

Het Nieuwjaarstoernooi is DE uitgelezen kans voor onze Vrijpionnen van Stap 1 om toernooi ervaring op te doen.

Aanmelden kan via de website: Aanmelden toernooi – De Vrijpionnen