Uitnodiging: Grand Prix Voorhout – 17 februari 2024

14 januari 2024 – In de bijlage (klik hier) ontvangen jullie de uitnodiging voor het vierde Grand Prix toernooi van dit seizoen, op zaterdagmiddag 17 februari. Deze GP is in Voorhout (lokatie KTS) en wordt georganiseerd door onze vereniging, we hopen daarom dat er heel veel Vrijpionnen aan mee doen.

Aanmelden kan direct via het genoemde emailadres van de Leidse Schaakbond. Advies om je snel in te schrijven, voordat het maximum aantal deelnemers is bereikt! Ook voor de kinderen in Stap 1 is dit een mooi toernooi om aan mee te doen.

Wat is een Grand Prix? Acht schaakverenigingen in de Leidse regio organiseren ieder jaarlijks een Grand Prix toernooi voor jeugdleden. Daarbij speel je op een middag zo’n 6-7 partijen tegen kinderen van andere verenigingen. Bij de indeling (meestal 12-16 groepen) wordt rekening gehouden met speelsterkte / rating / schaakdiploma’s. De planning van alle GPs LeiSB in 2023/2024 staat op de Vrijpionnen website onder Agenda.