Uitslagen en standen interne competities

04 april 2024 – De uitslagen en tussenstanden van de interne competities die de jeugdleden spelen op de clubavond, staan nu weer volledig bijgewerkt en met wekelijkse updates op onze website: https://vrijpionnen.nl/ –> uitklapmenu onder Competitie.

Stap 1: Pionnencompetitie – Deze groep is begin februari met competitie begonnen.

Stap 2&3: Deze kinderen zijn begin maart opnieuw ingedeeld op basis van niveau, nu in twee grotere groepen: Torencompetitie en Koningscompetitie. Deze derde cyclus loopt tot het einde van het seizoen. De winnaars van de tweede cyclus waren: Daan Reitsema (Lopercompetitie), Lucas Vermeer (Koningscompetitie) en Jeremy Kralt (Koningscompetitie). Gefeliciteerd, prijsjes volgen binnenkort.

Stap 4-6: Topcompetitie, dit is een langlopende competitie over het hele seizoen (september t/m juni) met alle jeugdleden uit deze drie Stappen.