Uitslagen Grand Prix Voorschoten en eindklassement GP’s 2023/2024

17 juni 2024 – Afgelopen zaterdag vond het achtste en laatste Grand Prix toernooi van de Leidse Schaakbond van dit seizoen plaats, georganiseerd door SV Voorschoten. Hierbij de uitslagen van de vijf deelnemende Vrijpionnen:

Timon Oosterbaan – 7e in groep 11 met 2.0 punt

Viktor Bonfrer (Vrijpionnen wachtlijst) – 3e in groep 11 met 4.0 punt

Leonardo Castori – 5e in groep 8 met 3.5 punt

Thorsten Bonfrer (Vrijpionnen wachtlijst) – 8e in groep 7 met 0.0 punt

Milan de Winter – 5e in groep 3 met 3.0 punt

Na afloop werden er ook nog prijzen uitgereikt voor het eindklassement van de hele Grand Prix cyclus 2023/2024. Milan de Winter werd verdienstelijk 3e in de categorie C-jeugd (t/m 14 jaar). Zowel Milan als Leonardo hebben dit seizoen aan alle 8 de Grand Prix toernooien meegedaan!

De volledige uitslag van de Grand Prix Voorschoten en het eindklassement zijn terug te vinden op de website van de Leidse Schaakbond (klik hier).